Je winkelmand

Rugklachten

Fysiotherapie Wuurman in Amstelveen heeft als motto: krom naar binnen, recht naar buiten. Wij behandelen pijn in de lage rug, pijn tussen de schouderbladen of pijn in de nek waarbij patiënten niet kunnen bukken, moeite hebben met ademhalen of slecht kunnen draaien in de wervelkolom/thorax. Door onze behandeltechnieken is er direct verbetering van de functie en vermindering van de pijn.

Door onze jarenlange expertise scheppen wij duidelijkheid in uw onzekerheid en lossen de oorzaak die vaak gelegen is in geblokkeerde gewrichten (gewrichten die vacuüm vast zitten) direct op!

Bij een gewrichtsblokkade raakt alles wat rondom het gewricht ligt aangedaan (spieren, pezen, slijmbeurs)! Door gewrichten te deblokkeren scheppen wij voorwaarden om normaal te bewegen en daardoor zal ook de omgeving geen klachten meer geven. Als gewrichten het weer doen, dan verdwijnen de klachten. Wij sturen u niet naar huis (eerst rust) of met alleen een programmaatje de oefenzaal in (duurt weken!). Dat is in onze visie onvoldoende. Wij herstellen de gewrichtsfunctie waardoor de genezing wel snel verloopt.