Je winkelmand

Coxitis

Het behandelen van Coxitis (ontsteking van het heupgewricht) is het paradepaardje van praktijk fysiotherapie Wuurman in Amstelveen! Door meerdere therapie vormen te combineren, zijn wij in staat onmiddellijk de klachten positief te beïnvloeden.

Coxitis komt voor bij kinderen, maar ook bij volwassenen. Bij kinderen wordt het ook soms verward met M. Perthes wat niet altijd terecht is. Patiënten met coxitis komen vaak binnen in een rolstoel of op krukken en hebben pijn in de lies en/of bovenbeen en kunnen niet op het been staan. Hoe fantastisch is het als je zonder rolstoel en krukken de praktijk weer verlaat na de behandeling.

Huisartsen schrijven vaak rust voor die wel maanden kan duren! Een machteloos gevoel en een sociaal isolement voor u en/of uw kind tot gevolg. Deze visie van de huisarts is achterhaald en wij vinden dat dit ook niet meer kan. Wij garanderen dat binnen 1 à 2 behandelsessie(s) de patiënt (kind of volwassene) op het been met het pijnlijke heupgewricht kan staan.

Behandeling wordt voor kinderen vergoed vanuit de basisverzekering en voor volwassenen mits u aanvullend verzekerd bent!